Loading...
Workshops 2017-05-31T14:47:39+00:00

Workshops

Wat is er nou leuker dan zelf een trial fiets in handen te nemen en te ervaren hoe het is om te rijden op een fiets zonder zadel! Dit kan tijdens diverse workshops en clinics. Tijdens deze clinic worden de beginselen van het Bike Trial bijgebracht. Naast balans oefeningen wordt er ook aandacht geschonken aan stuurtechniek en het lezen van secties. Dit alles onder begeleiding van Rick Koekoek die met zijn enthousiasme en duidelijke uitleg iedereen enthousiast weet te krijgen met zijn passie voor deze mooie sport. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke ervaring! Daarnaast is er voor de gevorderde Bike Trialer de mogelijkheid om op top niveau te trainen. De training wordt in overleg met Rick Koekoek afgestemd op het niveau van de rijder. De rijder kan rekenen op persoonlijke aandacht en duidelijke uitleg. Rick weet met zijn ruime ervaring in training en wedstrijden de rijder te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en zo op een hoger niveau te kunnen komen!

Lespakketten

In samenwerking met het SLO heeft Rick Koekoek een Bike Trial lespakket ontwikkeld voor scholen. Sporten en voldoende bewegen is goed en gezond, ook voor kinderen. Met het lespakket zijn kinderen actief bezig en kunnen zij zich ontwikkelen. Hier zet Rick zich graag volop voor in. Met de fietsen en aanwezige attributen maakt Rick er samen met de kinderen een sportieve middag van!

Workshop Aanvragen

Supergave workshops!

Waarom Rick Koekoek?

✓ Unieke beleving tijdens de opening
----------------------------------------
✓ Van kleine tot grote openingen
------------------------------------
✓ Interactie met het publiek
------------------------------
✓ #1 Nederlandse Bike Trial
----------------------------
✓ Bekend van TV

Klanten

Klanten Reviews

Rick Koekoek

Super gave show!

Rick Koekoek, Rico Bikes

5.0
2017-05-09T14:10:50+00:00

Rick Koekoek, Rico Bikes

Super gave show!
5.0
1

Vraag Nu Volledig Vrijblijvend Uw Offerte Aan!

Een standaard opening van een bedrijf bestaat uit de volgende onderdelen. De duur van de show is in overleg te bepalen. De show kan in overleg bestaan uit freestyle stunts met een BMX, ATB, Bike, Mountainbike, Motor of Trial fiets. De opbouw en inhoud van show wordt in nauw overleg met u bepaald, zodat de opening perfect aansluit bij uw doelgroen en publiek.

Offerte Aanvragen